NØKLERLEDER I STORVORDE MODTOG HENDES MAJESTÆT DRONNINGENS EMBLEM

NØKLERLEDER I STORVORDE MODTOG HENDES MAJESTÆT DRONNINGENS EMBLEM

Nøkler, Sonja Elisabeth Thomsen, gennem de sidste over 28 år, hvoraf de sidste 14 år som aktivitetsleder modtog noget overrasket onsdag den 2. maj den ældste stadig givne hædersbevisning i Røde Kors regi, som er indstiftet af landets statsoverhoved.

Det var en tydelig overrasket Sonja, som egentlig afholdte sommerfrokost for sine nøklere, der modtog Dronningens Emblem. Røde Kors Aalborg havde på forhånd tilkendegivet, at vi ville sige tak for indsatsen med en lille reception i forlængelse af deres sommerfrokost, hvor Sonja’s to døtre var tilstede.

De to bestyrelsesmedlemmer Karin Jensen og Sebastian Korsbakke Jensen var tilstede på vegne af bestyrelsen. Først holdt Karin en tale om, hvor glad hun selv var for det store engagement og samarbejde gennem alle årene med Sonja. Det var en tydelig rørt Karin, som i mange år har været en tæt samarbejdspartner med Sonja i Røde Kors Aalborg og før det i Røde Kors Sejlflod.

Derefter kom turen til Sebastian, som startede sin tale meget frisk med at bekendgøre, at han havde en boks i hans inderlomme, men at han altså ikke i dagens anledning var på frierfødder, hvilket fik salen til at bryde ud i latter. Derefter fortsatte Sebastian med at fortælle om nogle af de årsager der gjorde, at Sonja var blevet indstillet til Dronningens Emblem – uden altså at hun endnu vidste, hvad hun havde i vente. Sluttelig fik en tydelig rørt Sonja overrakt det officielle diplom og selve emblemet.

Endnu engang vil Røde Kors Aalborg godt ønske Sonja tillykke – det er så velfortjent!

https://www.facebook.com/roedekorsaalborg/posts/1634782163284726 

Ingen Kommentarer

Skriv en kommentar